Актьорът разказва пред италианско списание за семейството си с Нели и

...
Актьорът разказва пред италианско списание за семейството си с Нели и
Коментари Харесай

Сано живее с 9000 лв. на месец / СНИМКА

Актьорът споделя пред италианско списание за фамилията си с Нели и по какъв начин огромният им син губи ръката си при злополука.

9000 лева е месечният приход на известния артист Александър Сано.

На месец той отделя почти 800 за кола и мотори, а за децата – 700. Дава 500 за храна, а за облекло – 250. Същата сума на месец отива и за заведения за хранене. За кино фамилията отделя 100, а за спорт – 50. Най-голямата инвестиция за артиста и фамилията му е домът им, по тази причина и не заплащат наем. Не отделят средства и за медицински разноски.

Всичко това Сано в детайли споделя в новия брой на италианския седмичник “Сетте ”, който излиза с в. “Кориере каузи сера ”. В него са разказани историите на 27 фамилии, с цел да стане ясно по какъв начин живеят през днешния ден жителите на страните от Европейски Съюз.

“Свързаха се с мен, обясниха ми, че избират по едно семейство от страните в Европа. Може би са ме избрали поради работата ми в Италия, не знам, нямам концепция. Не съм се замислял нито за миг дали да си кажа приходите. Попитаха ме, споделих им. Почти всички си ги бяха споделили с дребни изключения. Нямам какво да укривам ”, описа Александър Сано пред “24 часа ”.

Идеята на италианското списание е да покаже по какъв начин се е трансформирал животът на Стария континент 10 година след въвеждането на еврото. Семейството на Александър Сано и на някогашната гимнастичка Нели Атанасова е обещано като образец за България, макар че се споделя, че в признатата през 2007 година в съюза страна формалната валута е левът.

“Късметлии сме, само че тук доста хора са небогати ”, прецизира Александър Сано пред изданието. То добавя, че той знае и неаполитански изрази, тъй като е играл в тв сериала “Гомор ”. “Александър е една от най-известните персони в България, на 44 година е и е женен за красивата някогашна гимнастичка Нели Атанасова, която работи като интериорен дизайнер. ”

“Сетте ” добавя, че двамата живеят в София с щерка си Ава, на 12 година Александър споделя, че преди 2 месеца при злополука в Нидерландия синът им Иво изгубил едната си ръка. “Беше извънредно, само че сме признателни, че остана жив ”.

Актьорът е благополучен, че живее в столицата на България, посред Европа, и че мечтае да употребява еврото. “То е още една крачка напред, с цел да се усещаме част от общността. ”

Според Сано България е била прегъната от културата на корупцията. Днес обаче вижда в новата млада и проевропейски ръководеща класа лъч вяра. Актьорът споделя, че никой от фамилията му не се е разболял от Коронавирус, нито пък са изгубили работата си поради пандемията. “Ние сме добре, благосъстоятелни сме. Трудно ми е обаче да се дефинира като изцяло благополучен, откакто хората от страната ми живеят в обстановка на беднотия и неустановеност. ”


Инфо: mentrend

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР